One

one 

Betyg ★★☆☆☆ 

One

One är ett väletablerat webbhotell som har kunder i över 160 länder. Om du är ute efter ett riktigt billigt webbhotell till din sajt är One det utmärkta valet för dig. För endast 12 kronor i månaden får du 5 GB i utrymme och det är otroligt billigt. Du kan även skaffa ett webbhotell som har hela 2000 GB i utrymme (!) och allt däremellan. Ett utrymme på till exempel 120 GB kostar 90 kronor i månaden.

Paket

One är ett mycket flexibelt webbhotell som kan ge dig ett utrymme på 5, 30, 60, 120, 250, 500, 1000 och 2000 GB, men webbhotellet passar bäst för dig som bara har en eller ett fåtal sajter eftersom du bara kan knyta en enda domän till webbhotellet. Det här är inget vidare för dig som planerar att slänga upp en mängd sajter.

Kontrollpanel och support

Ones kontrollpanel ser väldigt avskalad ut men här finns de flesta verktyg du behöver. One har en egen sitebuilder som kanske inte är nätets bästa men den funkar bra för mindre avancerade sajter. Supporten kontaktar du via ett kontaktformulär och den är kunnig och ger dig snabba svar.

Slutsats

Ones webbhotell rekommenderas för de som är ute efter ett riktigt billigt webbhotell, men om du har höga krav eller planerar att lägga upp många sajter bör du välja ett annat webbhotell.

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.