Loopia

loopia 

Betyg ★★★☆☆ 

Loopia

Loopia är ett av Sveriges största hostingföretag och har ett riktigt snabbt, stabilt och pålitligt webbhotell. Om du vill ha ett webbhotell som andas kvalitet är Loopia något för dig, inget snack om saken. Loopia har tre olika webbhotellspaket: Privat, Företag och Företag Plus. Privatpaketet kostar 84 kr/mån, företagspaketet 142 kr/mån och Företag Plus 250 kr/mån. Loopia är inte marknadens billigaste webbhotell men å andra sidan får du ett riktigt bra webbhotell för pengarna.

Paket

Loopias privatpaket ger dig 5 GB, företagspaketet 10 GB och Företag Plus 100 GB i utrymme. Loopia ger dig alltså inte nätets största utrymme men det tänk på att det är mycket sällan man behöver ett utrymme på flera hundra gigabyte. Det är bara om du har flera extremt utrymmeskrävande hemsidor som du behöver ha ett riktigt stort utrymme, till exempel om du har en massa högupplöst video på dina hemsidor. De flesta väljer emellertid att lägga upp sådana videor på Youtube och bäddar sedan in dem på sina sajter eftersom de då inte tar någon plats på webbhotellet.

Kontrollpanel och support

Loopias kontrollpanel är mycket lättnavigerad och har alla funktioner du behöver. Här finns även en automatisk installerare för WordPress och Joomla samt för Loopias egen applikation Loopia Sitebuilder. Supporten är snabb och kunnig och du kontaktar den via mail eller per telefon.

Slutsats

Loopia ger dig inte nätets billigaste webbhotell eller nätets största utrymme men i gengäld får du ett mycket stabilt webbhotell som har en riktigt bra prestanda och en lysande support. Vi tvekar därför inte att ge Loopia våra varmaste rekommendationer.

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.