FS Data

fsdata 

Betyg ★★★☆☆ 

FS Data

FS Data är ett familjeägt och personligt hostingföretag som har funnits sedan 1997. FS Data har inte direkt marknadens billigaste webbhotell och ger dig inte heller marknadens största utrymme men du får ett extremt bra webbhotell för pengarna istället. Webbhotellet har marknadens kanske bästa prestanda och är extremt stabilt. Om du väljer kvalitet framför kvantitet så är FS Datas webbhotell verkligen något för dig. FS Data har två olika webbhotellspaket: FS Premium XL och FS Pro XL och de kostar 149 kr/mån respektive 289 kr/mån och har en startavgift på 495 kronor, men det är det definitivt värt.

Paket

FS Premium XL ger dig 20 GB i utrymme, 300 GB i trafik och 50 GB i e-postutrymme och FS Pro XL ger dig 40 GB i utrymme, 600 GB i trafik och 50 GB e-postutrymme. Det här räcker mer än väl för de allra flesta användare.

Kontrollpanel och support

FS Datas kontrollpanel är mycket avskalad och enkel att använda, men det kan hända att vissa användare tycker att den ser för avskalad ut. Det är emellertid inget vi klagar på eftersom den har de funktioner du behöver. Supporten är riktigt kunnig och svarar alltid inom 24 timmar, oftast redan inom någon timme under kontorstid. Du kontaktar enkelt supporten per telefon eller via e-post.

Slutsats

Om du inte behöver ett megastort utrymme och vill satsa på ett riktigt stabilt webbhotell som har en grym prestanda är FS Data definitivt något för dig. FS data får våra bästa rekommendationer.

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.