Crystone

crystone 

Betyg ★★★☆☆ 

Crystone

Crystone har funnits i över 15 år vilket är en evighet i webbhotellsbranschen. Webbhotellet är mycket stabilt, har en riktigt bra prestanda och passar extra bra för dig som behöver ett mycket stort utrymme. Crystone har två olika webbhotellspaket: Standardpaket och Crystone Pro. Just nu kan du köpa Crystones standarpaketet för endast 160 kronor för ett helt år och Crystone Pro för 360 kronor.

Paket

Om du skaffar standardpaketet får du 250 GB i utrymme och 5000 GB i trafikmängd och pro-paketet ger dig ett obegränsat utrymme och en obegränsad trafikmängd (!). Du får även ett obegränsat antal e-postadresser i båda paketen.

Kontrollpanel och support

Crystones kontrollpanel är bra men är inte riktigt lika lättnavigerad som en del andra kontrollpaneler. För den halvkunnige eller erfarne användaren kommer kontrollpanelen förmodligen att kännas riktigt bra eftersom den har allt du behöver men den kanske inte är det allra bästa alternativet för nybörjaren. Crystones support är mycket kunnig och du når den via e-post, per telefon eller via chat.

Slutsats

Crystone är ett mycket bra webbhotell som passar de flesta användare utom möjligtvis nybörjaren. Hos Crystone får du ett riktigt stort utrymme, tillgång till en kunnig support och ett snabbt och stabilt webbhotell.

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.