City Network

citynetwork 

Betyg ★★★★★ 

City Network

City Network har erbjudit webbhotell i över 10 år och har idag över 15 000 kunder i Sverige. City Networks webbhotell ger dig ett stort utrymme och en bra prestanda till ett riktigt bra pris. Webbhotellet har ingen startavgift, ingen uppsägningstid och har 60 dagar öppet köp och just nu betalar du bara 10 kronor i månaden under det första året och sedan bara 74 kronor i månaden.

Paket

Om du skaffar ett webbhotell hos City Network får du hela 250 GB i utrymme och 5000 GB i datatrafik i månaden vilket är ovanligt generöst. Du får även tillgång till 1000 e-postkonton och kan koppla ett obegränsat antal domäner till ditt webbhotell.

Kontrollpanel och support

City Networks kontrollpanel är mycket lättnavigerad och här finns alla funktioner du behöver. Här får du en bra koll på dina domäner, dina webbplatser och dina fakturor. Webbhotellet har också en funktion för automatisk installation av publiceringsverktyg som WordPress, Joomla och osCommerce, vilket är riktigt bra för dig som är nybörjare eller för dig som ska lägga upp många sajter. City Networks support är mycket kunnig och du kan kontakta den via chat, per e-post eller telefon.

Slutsats

City Networks webbhotell är snabbt och stabilt, kontrollpanelen är en av de bästa vi sett, du får ett stort utrymme och priset är lågt, så vi kan inte göra annat än att varmt rekommendera City Networks webbhotell. Om du aldrig haft ett webbhotell tidigare är City Network webbhotellet för dig eftersom deras kontrollpanel lämpar sig utmärkt för nybörjare.

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.