Binero

Binero 

Betyg ★★★☆☆ 

Binero

Bineros webbhotell är en riktigt webbhotellsklassiker som Internetworld har gett utmärkelsen ”bäst i test” flera år i rad. Binero har en bred kundkrets och giganten SVT är en av Bineros kunder, vilket säger en hel del om webbhotellets kvalitet. Binero har två olika webbpaket: Privatpaket och företagspaket. Privatpaketet kostar endast 60 kr/mån och företagspaketet 138 kr/mån. Binero har ingen uppsägningstid och du får pengarna tillbaka för inbetald återstående period om du säger upp webbhotellet, vilket är ovanligt generöst.

Paket

Bineros privatpaket ger dig 100 GB i utrymme, 2000 GB i trafik och ett obegränsat antal e-postadresser. Det här räcker mer än väl för de flesta användare. Om du trots allt vill slå på stort och köpa företagspaketet får du 200 GB i utrymme, 4000 GB i trafik och ett obegränsat antal e-postadresser.

Kontrollpanel och support

Bineros kontrollpanel är extremt lättnavigerad och passar därför utmärkt även för nybörjaren, trots det har den alla funktioner du behöver. I kontrollpanelen finns även automatisk installerare för publiceringsverktygen WordPress, Joomla och Dupral och du kan installera publiceringsverktygen på hur många sajter du vill, denna möjlighet finns inte på alla webbhotell. Supporten är kunnig och hjälpsam och du kontaktar den direkt via din kontrollpanel.

Slutsats

Binero är ett mycket prisvärt webbhotell som både ger dig ett stort utrymme och en riktigt bra prestanda samt en grymt bra kontrollpanel. Rekommenderas!

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.