Ipeer

ipeer 

Betyg ★★☆☆☆ 

ipeer – VPS

Om du vill ha en riktigt snabb och kraftfull VPS är ipeers VPS något för dig. Ipeer har flera VPS-paket att välja på men oavsett vilket paket du väljer får du en VPS som har en Intel Xeon 2.53 GHz-processor och en bandbredd på hela 1000 Mbit/s. Du får även en gratis backup och kan välja mellan flera olika operativsystem som baseras på antingen Linux eller Windows. Om du funderar på att skaffa en VPS för din affärsverksamhet och absolut vill inte vill riskera något strul kan du välja en tilläggstjänst som övervakar dina applikationer och som ger dig möjlighet att kontakta driftpersonalen dygnet runt. Du kan även lägga till ipeers kontrollpanel som gör det mycket enkelt för dig att hantera din VPS.

Paket

Det finns fem paket att välja på. Det minsta paketet ger dig 1 GB RAM, 15 GB lagringsutrymme och 1000 GB trafik/mån och det största paketet ger dig 16 GB i RAM, 20 GB i utrymme och 6500 GB i trafik/mån. Paketen kostar 169 respektive 1 899 kr/mån. Paketen däremellan ger dig 2 – 8 GB i RAM och 1500 GB – 3250 GB i trafik/mån och kostar 469 – 1299 kr/mån.

Slutsats

Ipeers VPS är nätets kanske mest kraftfulla VPS. Den har en blixtsnabb internetuppkoppling, en suverän processor och ett mycket stabilt nätverk. Och ipeers billigaste VPS är verkligen ett riktigt kap.

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.