FS Data

fsdata 

Betyg ★★★☆☆ 

VPS – FS Data

FS Data är känt för sitt suveräna webbhotell men deras VPS är någonting alldeles extra. FS Datas VPS ligger på riktigt snabba och stabila servrar och hanteras av molnplattformen OnApp Cloud som tillsammans ger dig en riktigt snabb och stabil VPS.

Om du bestämmer dig för att skaffa en VPS hos FS Data får du mycket fria händer. Du får själv välja RAM-minne, storlek på hårddisken och till och med välja processor, vilket är ovanligt när det gäller VPS. Dessutom får du välja vilket operativsystem du ska ha. Det finns nio varianter av Linux eller så kan du köra Windows 2008 eller Windows 2008 Datacenter om du lägger till en slant. Du får även SHH för säker internetanslutning, får välja mellan en 32- och 64-bitars processor och får tillgång till en riktigt bra kontrollpanel som gör det enkelt för dig att hantera din VPS.

Paket

FS Data har tre olika VPS-paket: VPS Bas, VPS Premium och VPS Pro. VPS Bas ger dig en enkärnig processor, 1 GB i RAM, 100 GB i hårddiskutrymme och 1 000 GB i trafik/mån för inte mer än 199 kr/mån. VPS Premium ger dig dubbelt av allt inklusive en tvåkärnig processor för 399 kr/mån och VPS Pro ger dig en fyrkärnig processor, 4 GB i minne, 400 GB HDD och 4 000 GB i trafik/mån för 699 kr/mån. Som du ser är det faktiskt inte speciellt dyrt med VPS längre, i alla fall inte med tanke på vad du får för pengarna.

Slutsats

Om du växt ur ditt webbhotell och vill ha en riktigt snabb och stabil lösning kan du med fördel skaffa en VPS hos FS Data. FS Data ger dig en mycket bra och prisvärd VPS med en lätthanterlig kontrollpanel. Rekommenderas!

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.