Crystone

crystone 

Betyg ★★★☆☆ 

Crystone – VPS

Crystones har en mycket prisvärd VPS. Den är snabb, stabil och har en internetuppkoppling på 100 Mbit/s. Om du skaffar en VPS hos Crystone får välja mellan 9 olika operativsystem, 3 varianter av Unix och 6 varianter av Linux. Du kan även lägga till en extern brandvägg, ett antispamskydd, en backup och Crystones kontrollpanel CPanel. Vi rekommenderar verkligen att du lägger till CPanel eftersom den gör att det blir betydligt enklare för dig att hantera din VPS.

Paket

Crystone erbjuder hela fem olika paketlösningar, från Crystone VPS mini till VPS Pro Plus. Ju mer påkostat paket du väljer desto större RAM-minne, hårddisk och tillåten trafikmängd får du. Processorn är emellertid alltid densamma: den utmärkta fyrkärniga processorn 2.27 GHz Xeon.

Crystone VPS mini är det utmärkta valet för dig som vill ha ett liten enkel VPS till din hemsida. Denna VPS ger dig 384 i RAM, 15 GB i hårddisk och 150 GB i trafik/mån. Paketet kostar inte mer än 99 kr/mån och är ett perfekt alternativ för dig som för första gången vill testa en VPS. Om vi tittar på Crystones värsting, Crystone VPS Pro Plus, så får du hela 8 GB i RAM, 50 GB i hårddiskutrymme och 3000 GB trafik/mån, vilket är ett bra val för dig som kräver mycket av din VPS.

Slutsats

Crystones VPS är prisvärd och ett bra alternativ för både nybörjaren och den som har höga krav. Deras VPS håller måttet även för det allra billigaste alternativet när det gäller stabilitet och prestanda.

Scrolla Upp

2022 © Webbhotell.